MySQL

Her har du et par hurtige svar til MySQL på dit Linux hotel.

Du kan se her hvor du finder dine MySQL data i dit kundecenter på dit webhotel.
MySQL server, database navn, Brugernavn og kode til databasen.

Kan jeg tilgå min MySQL database fra min egen computer?
– Ja, alle vores MySQL servere kan tilgåes eksternt, udenfor vores netværk, på standard port 3306.

Tager i backup af min MySQL database?
– Ja, vi tager dagligt backup af din database, og gemmer backuppen i minimum 21 dage. Vi har altså altid 21 individuelle backups af din database, i tilfælde af du har behov for det.

Hvis vi skal gendanne databasen fra en backup, vil den således blive indlæst fra det klokkeslet vi har taget backuppen. Typisk i tidsrammen 03.00 til 05.00.

Hvad er den absolute sti til min mappe?
Stien til din rodmappe er /var/www/www.domain.dk/
Hvis du skal have fat i WWW mappen vil stien derfor være /var/www/www.domain.dk/www/