Eksporter MySQL database til lokal computer?

Hvis du har behov for at downloade din aktive database ned på din computer, måske grundet flytning eller alm. backup inden en større ændring, kan dette gøres via din mysql database adgang.

1 – Du skal ind til din phpMyAdmin på webhotellet,  dette kan gøres via dit kundecenter på vores hjemmeside https://kundecenter.dandomain.dk

2 – Når du så er logget ind, her vælger du “Gå til produkt” ud for dit Webhotel.

3 – Og nu inde på dit webhotel, vil du så have et punkt i menuen der hedder “MySQL

4 – Nu vil du så være logget ind og kan se din database ude til venstre.
– Tryk på din database som du ønsker at eksportere
– Tryk så på knappen øverst kaldet “Eksportér

5 – Du skal herefter klikke på “Eksportér” nederst, for at starte downloaden af din database.