Hvordan indløser jeg en salgsfremmende kode, når jeg tilmelder mig AdWords?

Du har måske modtaget en reklame eller en e-mail fra din webudbyder eller din bank med oplysninger om Google AdWords og tilbud om en salgsfremmende kredit, der hjælper dig med at tilmelde dig programmet. Hvis du er ny AdWords-annoncør, skal du benytte nedenstående fremgangsmåde til at oprette en AdWords-konto og indløse din kredit:

1. Gå til AdWords-startsiden på https://adwords.google.dk.
  2. Klik på Tilmeld dig nu.
  3. Følg den trinvise vejledning for at oprette og bekræfte din AdWords-konto.
  4. Log ind på din nye AdWords-konto.
  5. Klik på fanen Min konto.
  6. Klik på Faktureringsindstillinger.
  7. Du bliver bedt om at angive dine faktureringsoplysninger og aktivere din konto. I det tredje trin er der et felt, hvor du kan indtaste en 12-cifret salgsfremmende kode. (Den reklame eller e-mail, du har modtaget, har muligvis angivet en webadresse, du skal bruge, når du konfigurerer din AdWords-konto, samt angivet, at kreditten automatisk tilføres din konto. Hvis dette er tilfældet, kan du lade feltet med den salgsfremmende kode stå tomt. Kreditten tilføres automatisk din konto, hvis den opfylder vilkårene for tilbuddet).
  8. Klik på Fortsæt, og angiv resten af dine faktureringsoplysninger.
  9. Klik på Gem og aktiver for at fuldføre opsætningsprocessen for fakturering.

Læs mere her