ASP Classic og ASP.NET

Hurtig info om vores Windows / Asp hoteller, ellers kan du finde mere information i menuen ude til venstre

• Placering af Access databaser
    Dine Access databaser skal placeres i mappen “database” som findes i roden af dit webhotel. Placeres databasen her, er du sikret fuld skrive og læse adgang til databasen.
  • Afsendelse af mail fra webserver
    Til afsendelse af e-mails fra website med ASPEmail, Jmail eller lignende asp komponent kan du benytte følgende SMTP server:
    smtp.dandomain.dk (Serveren er en dedikeret server udelukkende til udsendelse af e-mails fra websites.)
  • Kan jeg få installeret egne asp komponenter?
    Nej, vi tillader ikke installation af egne kompilerede ASP komponenter. Har du behov for din egen ASP komponent, bør du istedet kigge på vores dedikerede servere, eller en Virtual Private Server.