Tilknyt Google Analytics

Nogle gange er det spændende for dig som ejer at vide hvad dine besøgende gør på din hjemmeside og for at følge med kan du bruge Google Analytics til det formål.
For at tilknytte Google Analytics til dit Hjemmesideprogram skal du gennem følgende.

1 – For at finde dine indstillinger skal du trykke på din hovedmenu knap

2 – I menuen nederst til venstre klik på “indstillinger for websted

3 – Nu får du de forskellige hovedpunkter frem. Her skal du vælge punktet “Google analyser”

4 – Her skal du så taste dit ID fra Google Analystcis ind UA-XXXXXXXXX-X

5 – Når du har sat ID’et ind skal du huske at trykke “GEM” nede til højre og Publicere fra editoren

Find dit Analystcis ID’et hos google

Når du er logget ind på din Google Analystcis konti skulle du kunne finde dit ID ved at gå under alle konti i toppen.

Når du er under dine konti skulle du kunne se ID nummeret enten ude til venstre i oversigten eller også skal du trykke på den enkelte konti.

Intet UA nummer ?

Hvis du ikke kan finde dit UA nummer/kode, så skal du oprette en Universal Analytics-ejendom. det gør du sådan her.

1 – Log ind på din google Analytics konti : https://analytics.google.com/

2 – Tryk på tandhjulet ude til venstre (Administrator)
Herefter Tryk på “+ Opret ejendom”

3 – Under punktet opret ejendom
Der skal nu udfyldes Navnet og husk også din tidszone
– Dernæst tryk på “Vis avancerede valgmuligheder
– Aktiver “Opret en Universal Analytics-ejendom
– Udfyld din hjemmeside adresse
– Vælg Opret kun en Universal Analytics-ejendom
– Tryk Næste

Nu skulle du have et UA nummer til hjemmeside programmet