Tilknyt Google Analytics

Nogle gange er det spændende for dig som ejer at vide hvad dine besøgende gør på din hjemmeside og for at følge med kan du bruge Google Analytics til det formål. For at tilknytte Google Analytics til dit Hjemmesideprogram kan du følgende.

1. For at finde dine indstillinger skal i ned i venstre hjørne, klik på tandhjulet (indstilliner for websted)

2. Nu får du de forskellige hovedpunkter frem. Her skal du vælge punktet “Google analyser”

3.Her skal du så taste dit ID fra Google Analystcis ind UA-XXXXXXXXX-X

4. Når du har sat ID’et ind skal du huske at trykke “GEM” nede til højre.

Find ID’et hos google
Når du er logget ind på din Google Analystcis konti skulle du kunne finde dit ID ved at gå under alle konti i toppen.

Når du er under dine konti skulle du kunne se ID nummeret enten ude til venstre i oversigten eller også skal du trykke på den enkelte konti.