Tilknyt Google Analytics

Nogle gange er det spændende for dig som ejer at vide hvad dine besøgende gør på din hjemmeside og for at følge med kan du bruge Google Analytics til det formål.
For at tilknytte Google Analytics til dit Hjemmesideprogram skal du igennem følgende.

I forhold til Google Analytics er det værd at være opmærksom på følgende.
https://blog.dandomain.dk/farvel-til-google-analytics-eller-ej

Opsætning af Google Analytics gøres på følgende måde

1 – Når du er logget ind på din Google Analytics konti side (HER)

2 – Klik på Admin(Administrator) i menuen til venstre

3 – Under Ejendom
– Vælg punktet Datastreams (datastrømme)

4 – Her vælges der så punktet “Web”
– Så trykke på din google web Datastrøm

5 – Nu inde i indstillingerne for din datastrøm, vælger du i bunden punktet
Vis tagvejledning

6 – Nu vil du så skulle vælge “Foretag installation manuelt
og så får du dit tag script at se, som skal bruges i hjemmesideprogrammet.
dette kan du markere og kopiere (ctrl+c) eller også trykke på det lille kopier ikon

Det er så her du får et stykke HTML kode, som starter med:
<!– Google tag (gtag.js) –>
og slutter med:
</script>

7 – Dette stykke kode du så lige har kopieret , det skal indsættes i Hjemmesideprogrammet, under Site scripts → Header.
i hjemmesideprogrammet trykker du på din side oversigt

Og så vil du kunne trykke på side scripts

8  – Nu under Side Scripts
– Tryk på “Head Scripts”
og indsæt den kode som vist her du kopirede fra Google’s side af.

Husk at udgive efter der laves ændringer.