Gå online

Når du er færdig med din hjemmeside i dit hjemmesideprogram, så kan du publicere den og ligge den ud på internettet, så din nye side kan ses af andre.

Inde i selve din editor, oppe til højre, der kan du trykke på “Publicer“,

Vises din side ikke som sikker ?

• SSL sikkerheds certifikatet aktiveres inden for 48 timer efter dit domæne (DNS) er aktiveret som en del af løsningen ved os.
  • Eller hvis dit domænet ligger ved anden udbyder og det så er peget ind på Hjemmesideprogrammet og der efter er trykket på Publicer.

Ligger domænet ved anden udbyder og skal det forbindes med hjemmesideprogrammet ?

Hvis du har dit domæne liggende ved anden udbyder end Dandomain, skal du koble dit domæne og hjemmesiden sammen.

Dette skal gøres med en A record på dit domæne, de 2 pegninger i DNS’en der skal laves skal se således ud :

www.ditdomæne.dk      A      212.237.249.12

ditdomæne.dk      A      212.237.249.12

Her finde du et eks på hvordan pegningen skal laves i DNS indstillinger: