Hvorfor viser browseren ikke de nye filer?

Når du lige har uploadet nye filer til webhotellet kan det godt ske at det stadig er de gamle sider der vises i browseren. Dette skyldes at browseren cacher (husker) de gamle sider. Dette kan afhjælpes ved at trykke på Refresh/Opdater knappen. Prøv evt. også at holde CTRL knappen nede mens De trykker på Refresh/Opdater knappen.

I nogen tilfælde er det nødvendig at slette hele cachen i browseren. Dette gøres under browserens indstillinger. “Slet cache i browseren”