Hvad er SSL (HTTPS)

SSL står for Secure Sockets Layer

SSL er en standard sikkerheds teknologi, som gør det muligt at etablere en sikret forbindelse, (Også kaldet en HTTPS forbindelse) mellem en webserver og web browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det kunne eksempelvis være, hvor du indtaster nogle fortrolige oplysninger i en formular på en hjemmeside. Ved hjælp af SSL kan disse oplysninger krypteres, så oplysningerne er langt sværere at få fat i for ubudne gæster.

Der findes flere former for SSL.

EV SSL

EV SSL står for (Extended Validation), hvilket betyder at man skal igennem en udvidet godkendelsesprocedure. Dette inkluderer indsendelse af dokumentation omkring ejerforhold i virksomheden og et opkald fra vores SSL leverandør, Comodo.

EV-SSL-LOOK

Pris: Prisen kan variere, kontakt derfor DanDomains salgsafdeling
Leveringstid: Minimum 3 dage. Eftersom proceduren er lidt mere omstændig, grundet det fremsendelse af dokumentation og godkendelses-opkald, kan leveringstiden variere. Derfor er det en rigtig god idé, at få bestilt EV Certifikater i god tid. DanDomain vil hele tiden være talerør mellem dig og Comodo. Så har du spørgsmål eller problemer, er det os du skal tage fat i.

Domain SSL

Et domain SSL er et almindeligt SSL, hvor man kun verificerer på domænet.

Domain-ssl

Pris: Prisen kan variere, kontakt derfor DanDomains salgsafdeling
Leveringstid: 24 timer, såfremt domænet ligger hos DanDomain. Hvis domænet ligger hos anden udbyder afhænger af dig og din domæneudbyder. I skal nemlig sørge for at forberede domænet på at blive godkendt af Comodo. Denne procedure beskriver nærmere vi ifm. bestillingen af Certifikatet.

Wildcard SSL

Med et Wildcard SSL, dækker Certifikatet alle de subdomæner, som du opretter. Det kunne fx. være shop.domæne.dk, blog.domæne.dk osv. Dermed er alt udover rod-domænet domæne.dk (FQDN) også dækket ind af Certifikatet.

Pris: Prisen kan variere, kontakt derfor DanDomains salgsafdeling
Leveringstids:
1-3 dage, igen afhængende af hvorvidt domænet ligger hos DanDomain eller anden udbyder.

Ønskes andre typer SSL Certifikater kan du kontakte DanDomains salgsafdeling på 87 77 90 45.