PHP

Lidt hurtig info om vores PHP hoteller og ellers kan du finde mere ude i menuen til venstre

• Alle vores “PHP servere” benytter en specialopsat CloudLinux baseret på CentOS
  • Hvilke udvidelser er der med i PHP?
    PHP har mulighed for at have en række moduler inkluderet. Vores Linux Servere stræber efter at have de mest brugte moduler installeret mens samtidig at holde den enkelte server så stabil som mulig.
    Du kan altid placere en PHP fil på dit webhotel med følgende indhold for at se hvilke moduler og komponenter der er installeret på webhotel serveren.
    <?php
    phpinfo();
  • Safe Mode
    Safe_mode er off på samtlige PHP webhoteller.