Tilføj ny bruger i WordPress

Se her hvordan du tilføjer en ekstra bruger i WordPress

Det omtalte Punkt findes i din WordPress under Users (brugere) ude til venstre i din WordPress administration.

1 – Log ind i din WordPress admin side fks http://ditdomænenavn.dk/wp-admin

2 – Gå til Punktet Users (Brugere) > Tryk på Add new (Tilføj ny)

3 – Under Add new (tilføj ny) vil du så skulle angive stamdata på den nye bruger samt rolle (fx forfatter eller admin m.m.)

Du vil kunne gå til din brugeroversigt ved at klikke på Users (brugere) > All Users (Alle brugere)
og redigere de enkelte brugere du har til din WordPress (du vil kun som admin kunne slette andre admins)

Hvis du ønsker at oprette en admin bruger til wordpress

Du kan stadig bruge guiden ovenfor til at gøre det med, og så vælge rollen “Administrator”, ellers vil du også kunne gøre det i dit kundecenter.

1 – Log ind i dit kundecenter via vores hjemmeside

2 – Tryk ind på dit Linux webhotel hvor din WordPress løsning ligger.

3 – Nu i menuen til venstre har du et punkt der hedder WordPress

4 – Under de forskellige punkter i WordPress kategorien, vil du skulle ned til “Administratorbrugere”
her vil du have en liste over de Administratorbrugere der er tilknyttet din WordPress.
– Tryk på “Administrer brugere”

5 – Nu vil du få listen over brugere til WordPress og her kan du så trykke på knappen “Opret ny admin bruger”
Så vil du skulle udfylde data og oprette den ønskede bruger.