Installer WordPress og andre CMS med et enkelt klik (1-click)

Med DanDomain 1-click , kan du installere OpenSource programmer med få klik som: WordPress, Drupal, Joomla, phpBB og SMF.

• Forudsætning for at kunne bruge 1-click installationen, er et webhotel af “Webløsning”, “Premium” eller “Business”.
  • Når du installerer et program gennem 1-click, vil det automatisk blive opdateret.
  • Bemærk: Når du installerer et 1-click program, bliver indholdet på webhotellet og i databasen overskrevet med det nye program.
    Har du noget, der skal gemmes, skal du selv sørge for at tage backup af filer eller database.
  1. Log ind i kundecenteret
  2. Tryk på dit  Produkt typisk dit Linux Webhotel
    • Når du er inde under webhotellet vælger du “1-click installation”
  3. Under oversigten af systemer du kan installere på dit webhotel (eks vist her wordpress)

4. Nu skal du igennem opsætningen af worpress
      • Ønsker url (bliver brugt hvis det skal ligges ind i undermappe eks. http://www.domæne.dk/undermappe/ , ellers vil den som standart installere så du kun skal skrive domænet før indholdet bliver vist når wordpress er sat op)
      • Følge tallende, når du sætter wordpress op, Sprog der skal vises (eks dansk)
      • Sidens navn og din Admin email (hvis du glemmer koden)
      • Adminlogin til wordpress administrationen (login til http://www.domæne.dk/wp-admin)

5. Når 1-click installationen er færdig, vil du blive sendt retur til oversigten på dit webotel.

Dit OpenSource program er nu installeret og klar til brug.
    For at logge ind i administrationen, skal du indsætte en af følgende adresser, efter dit domæne.
    Eksempelvis http://www.domæne.dk/wp-admin

• WordPress – /wp-admin
    • Drupal – /user
    • Joomla – /administrator
  6. Dit OpenSource program er nu installeret og klar til brug.