Installer WordPress og andre CMS med et enkelt klik (1-click)

Med DanDomain OneClick, kan du installere OpenSource programmer med få klik som: WordPress, Drupal, Joomla, phpBB og SMF.

• Forudsætning for at kunne bruge OneClick installationen, er et webhotel af “Webløsning”, “Premium” eller “Business”.
  • Når du installerer et program gennem OneClick, vil det automatisk blive opdateret.
  • Bemærk: Når du installerer et OneClick program, bliver indholdet på webhotellet og i databasen overskrevet med det nye program.
    Har du noget, der skal gemmes, skal du selv sørge for at tage backup af filer eller database.
  1. Log ind i kundecenteret
  2. Tryk på “Produkter”
    • Ud for dit webhotel, tryk på “Værktøjer” i dropdown menuen
  3. Ud for “Installér gratis programmer”, tryk på “Gå til”
    • Vær opmærksom på, at domænet, du vil installere OneClick på, står på siden.
  4. Vælg hvilket OpenSource system, du vil installere
      • Vælg det ønskede sprog
      • Klik “Fortsæt”

5. Når OneClick installationen er færdig, vil loginoplysningerne vises nederst på siden.
    Loginoplysningerne skal bruges til at logge ind i administrationen på dit CMS (WordPress, Drupal, Joomla, phpBB eller SMF)
    E-mail adressen der tilknyttes brugeren, er den samme e-mail adresse, som er angivet i DanDomain kundecenteret.
  6. Dit OpenSource program er nu installeret og klar til brug.
    For at logge ind i administrationen, skal du indsætte en af følgende adresser, efter dit domæne.
    Eksempelvis http://supporttest.dk/wp-admin

• WordPress – /wp-admin
    • Drupal – /user
    • Joomla – /administrator
  7. Dit OpenSource program er nu installeret og klar til brug.
  8. Loginopysningerne kan efterfølgende findes i kundecenteret under “Produkter” og “Produktdetaljer” ud for det webhotellet.