Igang med WordPress med et enkelt klik

Kom igang med WordPress og andre open source programmer med “OneClick”.

Når du vælger at installere programmer via OneClick / enkelt klik, sker det ud fra en betragtning af, at du vil starte forfra. Derfor vil dit webhotel under installationen blive overskrevet med det ny, og din database blive renset.

Her præsenteres installationen af populære open source programmer som WordPress, Drupal osv. via OneClick (med et enkelt klik), på dit DanDomain webhotel.

Start med at sikre dig du har et webhotel se vores oversigt på dandomain.dk der beskrives som muligt brugbar til Open Source produkter eller  “One Click”.

Derefter logger du ind på kundecenteret med dine vanlige login oplysninger og finder dit webhotel under menupunktet “produkter“.

Når du har fundet dit webhotel og trykket dig ind på det, vælger du fanen “værktøjer” og derefter “Installér gratis programmer“.

Siden giver dig så mulighed for at vælge det program du ønsker at bruge til din hjemmeside:

osp_select_kundecenter

Efter valget er foretaget, aktiver installationen ved knappen “fortsæt“.

Når installationen er gjort færdig, får du oplyst et brugernavn og adgangskode til login på din nye hjemmeside administration, som benyttes til login på siden. Bemærk venligst, at dette password til login også kan findes under webhotellets generelle oplysninger.

DanDomain opretter med installationen altid en bruger og en kode der kan benyttes til login i programmets administration ud fra følgende principper:

1. Brugernavn: “Admin” eller “admin” forsøges så vidt muligt undgået da det som oftest er standard og man ved brug at de gængse brugernavne nemmere vil kunne gætte sig til login på siden. Siden der håndterer installationen oplyser derfor om det brugernavn der er oprettet til dig efter endt installation, og som du skal bruge til at logge ind med første gang. Denne kan også findes ved at gå ind under “Produktoplysninger” på dit webhotel.
  2. Password: Skal bestå af et minimum af karakterer, og desuden skal der indgå store og små bogstaver, tal og specielle karakterer som “!” eller “%” mv.
  3. Email der kan benyttes hvis en given installation giver mulighed for “glemt password” funktionalitet er altid email adressen på kundeprofilen som webhotellet tilhører.

Yderligere, værd at vide, så vil det bagvedliggende system der benyttes til at lave installationen af gratis webbaserede programmer via OneClick, også blive sat op til at opdatere din hjemmeside og programmet automatisk så snart der findes opdateringer.