PHP Scripts

På DanDomains Premium, Business og Enterprise webhoteller er det muligt at afvikle PHP scripts.

Generelt om PHP på DanDomains servere

DanDomain’s Linux servere kører PHP og MySQL Safemode=off (se versions nr. i PHPinfo linket nedenfor). Vi tilbyder hele 64MB pr. script, hvilket muliggøre afvikling af systemer såsom Joomla!, Magento, WordPress m.m.

DanDomain understøtter de fleste PHP moduler. Se yderligere i specifikationerne herunder.

Scripts og hjælp

Her følger en række scripteksempler og hjælp til at lave PHP sider

PHP Dansk tegnsæt

Oplever du problemer med Dansk tegnsæt kan du indsætte følgende i toppen af dine php filer:

setlocale(LC_ALL, ‘dk_DK’);

Eksempler på funktioner i .htaccess

Vejledning og eksempel til brug af variabler på DanDomain’s PHP servere.

Se eksempler på hvad .htaccess kan indeholde

PHP .htaccess – password beskyttet mappe

Vejledning og eksempel til brug af .htaccess til at password beskytte en mappe.

Vejledning til password beskyttet mappe

PHP afsend mail

Vejledning og eksempel til afsending af en mail i PHP.

Vejledning til PHP afsend mail

PHP upload

Vejledning og eksempel til brug af upload funktion i PHP.

Vejledning til PHP Upload

GDLIB 2.0

Vejledning og eksempel på brug af GDLIB billedbehandlingskomponent i PHP.

Vejledning til GDLIB 2.0

Connect til database

MySQL serveren kører localhost. Så connection strengen til databasen er:

$conn = mysql_connect(“localhost”, “usernavn”, “password”);

(Størrelsen af MySQL databasen tæller ikke med i den samlede størrelse på webhotellet.)

mySQL database administration

Link til phpMyAdmin

Login oplysninger til phpMyAdmin, samt databasenavn, brugernavn og password er oplyst i dit kundecenter under abonnementer.

Mere om PHP

Du kan læse mere om PHP på www.php.net

PHP scripts & performance

DanDomain forbeholder sig retten til at fjerne et script, hvis det belaster serveren.

DanDomain vil kontakte dig i fællesskab forsøge at finde en løsning og vi kan evt. bidrage med en ide til optimering af scriptet.