ASP komponenter

På DanDomains Premium, Business og Enterprise webhoteller er det muligt at afvikle ASP sider.

ASP (Active Server Pages) kan eksempelvis benyttes til at lave dynamiske sider med udtræk af data fra en database.

ASP komponenter

DanDomain har installeret følgende komponenter som kan benyttes på dine ASP sider. Læs vejledningen til brug af komponenter:

Tilslut til Access/ODBC (Database adgang)

Tilslut til MS SQL 2005 (Database adgang)

Tilslut til mySQL (Database adgang)

Persits AspEmail (Send E-mail)

JMail (Send E-mail)

AspJpeg (Billedbehandling)

Persits AspUpload (Filupload funktion)

Persits AspPDF (ASP/HTML til PDF)

DIMAC W3 Socket (TCP/IP tilslutinger)

Persits AspTear
XZip

MSSQL database administration

Hvis du har tilknyttet en MSSQL database til dit webhotel kan denne administreres ved hjælp af enten Enterprise Manager eller Access:

SQL Server management Studio opsætning (Database værktøj til MS SQL 2005)

Administrer MSSQL database fra Access (Database værktøj til MS SQL)

Gratis MSSQL administrations tool (Database værktøj til MS SQL – Eksternt link))

Mere om ASP

På følgende sider kan du læse meget mere om ASP:

w3schools.com

asp-help.com

devguru.com