Skift domæne (websteds URL) i WordPress

Nedenstående guide forudsætter at du er en erfaren bruger, ellers anbefaler vi at du rådføre dig med en ekspert.

I kontrolpanelet i din installation finder du ”Indstillinger” med undermenuen ”Generelt”. Her finder du to felter ”WordPress-adresse (url)” og ”Webstedsadresse (URL)”, disse er vigtige indstillinger og styrer hvilken URL der skal vises både under administrationen og udadtil for andre og er brugt i den bagvedliggende kode for hjemmesiden.

Webstedsadresse” – Denne indstilling er adressen folk skal indtaste i deres browser for at finde din hjemmeside.

WordPress-adresse” – Denne linie er stien hvortil dine wordpress filer befinder sig.

Begge disse indstillinger bør inkludere ” http:// ” og bør ikke have en ” / ” til sidst i adressen. Typisk er de indstillinger sat til det samme.

Skift Site-URL manuelt.

Det muligt at gøre det manuelt ved at redigere filen ”wp-config.php”. Nedenstående 2 linier skal indsættes: ”example.com” udskiftes med din hjemmesides webadresse.

siteurledit01