Skift domæne (websteds URL) i WordPress

Nedenstående guide forudsætter at du er en erfaren bruger, ellers anbefaler vi at du rådføre dig med en ekspert.

Skift URL gennem WordPress administration

1. Log ind i WordPress administration
    (domænet efterfulgt af /wp-admin – eksempelvis http://supporttest.dk/wp-admin)
  2. I menuen, klik på “Indstillinger” og dernæst “Generelt
  3. Indtast din Opdater felterne med URL
    • WordPress-adresse (URL) – Indtast dit domæne
      URL’en er stien hvor dine wordpress filer ligger på webhotellet.
    • Webstedsadresse (URL) – Indtast dit domæne
      Denne indstilling er adressen folk skal indtaste i deres browser for at finde din hjemmeside.
    • Begge URL’s bør inkludere ” http:// ” og bør ikke have en ” / ” i slutningen.
      Har du SSL certifikat på dit domæne, skal URL’s begynde med “https://“.

Skift URL gennem FTP

1. Log ind på dit webhotel med FTP
  2. Find og rediger filen ”wp-config.php”.
    • I filen skal du finde nedenstående linjer indeholdende “WP_HOME” og “WP_SITEURL” – og erstatte example.com med din hjemmesides webadresse (domæne)