Tilføj og flyt indhold

Tilføj indhold

Du kan se her hvordan du tilføjer nyt indhold til din side

Fra ”Tilføj indhold”-menuen i hjørnet, der trykker vi på “Tilføj widget“.
Her finder vi som eks et “Slideshow” under “Indhold” som vi trækker ind på siden mellem to sektioner på siden.

for så at ligger billeder til dit slideshow, klikker du på den widget du lige har tilføjet og så får du følgende boks op

og der kan du så under “manage Images” tilføje de billeder du ønsker og så vil du have et slideshow der skifter mellem de billeder du har sat ind.

Tilføj ny sektion

Du kan også tilføje hele sektioner til din side ved at placerer markøren mellem to sektioner, så dukker knappen ”Tilføj en sektion her” frem, hvis du trykker på den, så kan vi der nu vælges imellem en lang række forskellige sektioner.