Tilføj vigtige webstedsoplysninger

Indstillinger for websted

Information tilføjet til siden Profiler er genbrugt over hele din side. Information som Firmanavn og Slogan vil blive brugt i dit sidehoved, og andre informationer så som dit telefonnummer eller email kan blive vist i sidefoden.

For at finde dine grundlæggende indstillinger skal du klikke på din hovedmenu.

Derefter i menuen nede til vestre klik på “Indstillinger for websted

Under de almindelige indstillinger Klik på menu punktet Profil

Grundlæggende information

Al information tilføjet her er brugt over din side:

• At sørge for et billede til logoet for din side vil få logoet til at komme til syne i sidehovedet, sidefoden og hvilken som helst anden mulig lokalitet hvor er logo skal bruges
  • At tilføje et Firmanavn vil sørge for at vise dit i sidehovedet ( Men det vil også udfylde “site_name” metadata. Disse metadata er ikke synlige for dig, men er synlige for bla. Google og andre søgemaskiner)
  • Overskriften og slogan vil komme til syne på toppen af din hjemme side
  • Afhængigt af skabelonen, vil forretning beskrivelse komme til syne i sidehovedet eller sidefoden af siden

Kontakt information

• At tilføje en adresse vil automatisk opdatere hvilket som helst kort på din side, som hvilken som helst anden instans af din adresse
  • At tilføje links til dit sociale netværk vil opdatere hvilke som helst sociale links, eller brug af dine sociale
    netværk, for eksempel Facebook’s synes godt om og Twitter’s Tweet knapper
  • At tilføje en e-mail vil opdatere hvilke som helst kontakt muligheder på din side, som hvilken som helst anden instans af din e-mail

Eksempel på kontakt information :

1. Kortet er blevet opdateret til adressen der er tastet under profil information
  2. Sociale ikoner bliver opdateret til linkene som er tastet under profil information. (Facebook, Instagram,Youtube .. m.m.) Denne kan være synlig i sidefoden
  3. Kontakt formular indsæt en kontakt formular det gør at dine besøgende nemt kan skrive til dig, og den sender en mail til din kontakt mail.