Slet filer via FTP

Har du problemer med at slette en fil via FTP, så følg denne guide.

Start med at åbne dit FTP-program (f.eks. “Filezilla“)

Indtast i feltet “Host“, stien til filerne (f.eks. ftp://ditdomæne.dk)

I “Username” indtaster du det brugernavn du finder i dit kundecenter på forsiden, hvor du kan finde dit produkt indeholdende din FTPadgang og vælger denne i dropdownmenuen.

I “Password” indtaster du det kodeord du finder samme sted som ovenstående.

Port” kan efterlades tom.

Klik så på “Quickconnect

ftp-slet01

Find mappen med den pågældende fil du ønsker slettet og herunder den pågældende fil.

Højreklik på filen og klik på “File permissions…

Så vil et nyt billede komme frem og her skal du i det markerede felt skrive “777“, hvorefter du skal klikke “OK

ftp-slet02

Nu skulle du uden problemer kunne slette filen (Højreklik og klik “Delete“)