FTP

FTP står for File Transfer Protocol. Det bruges til at overføre filer fra din computer og op på serveren. Du kan via et FTP program forbinde vha. servernavn, brugernavn og adgangskode.

Disse informationer bliver tilsendt til dig når du er oprettet som kunde med et webhotel.

Når du er blevet oprettet som webhotel kunde og modtaget dine logininformationer, er du klar til at uploade dit hjemmeside indhold til vores server

I alle FTP programmer skal du bruge en server du forbinder til. De kan hedde: hostname, servernavn, værtsnavn, server, vært ect. her tastes enten webserverens navn eller bare dit domæne.
Her ses på Kundecentret hvor du finder din information

Brugernavn vil altid være dit fulde domænenavn, dog uden “www.” eksempelvis: domæne.dk

Adgangskoden bliver som nævnt tilsendt til din e-mailadresse.

Vi kan anbefale denne gratis FTP klient FileZilla: https://filezilla-project.org/download.php?type=client
og guide til opsætning af FTP programmet FileZilla finder du her: Filezilla Opsætning

Når du er forbundet skal hjemmeside filerne placeres i /www/ mappen på serveren.

Når filerne er placeret på serveren burde du kunne se din hjemmeside på www.mitdomæne.dk eller på din midlertidige adresse, som typisk hedder mitdomæne.********.dandomainserver.dk – du kan se din midlertidige adresse i din oprettelsesmail under “Vigtige informationer omkring dit webhotel”.

Ellers også kan du finde adresse under din Oversigt og Generel information