Installer tema i WordPress

Her kan du se, hvordan hvordan du installerer et tema i WordPress ved Dandomain

Punktet findes i din WordPress under Appearance > Themes (Udseende > Temaer) ude til venstre i din WordPress administration.

1 – Log ind i din WordPress admin side fks http://ditdomænenavn.dk/wp-admin

2 – Gå til Appearance (Udseende) og derefter Themes (Temaer)

3 – Så får du oversigt over temaer der følger med i installationen, derfra kan du vælge (Add new Theme) og så kan vælge imellem forskellige slags og du kan også søge efter de teamer du måtte ønske og installere dem.

4 – Husk at aktivere tema’er og så kan du gå i gang med at redigere dit nye tema. og tjek evt hvordan det ser ud evt i et nyt vindue eller via din telefon når du er færdig.