Hjemmesideprogram

DanDomains Hjemmesideprogram, er et system til at lave din nye hjemmeside med en simple live editor det er for dig, der gerne vil hurtigt i gang med en hjemmeside – og gerne vil fokusere på andet end kodning. Vi har gjort det nemt for alle at lave en hjemmeside fordi Hjemmesideprogrammet er browserbaseret, kan du desuden oprette, tilpasse og publicere din hjemmeside direkte fra din browser.

Du kan finde guides og vejledninger i menuen ude til venstre

Vi har også haft et LIVE event hvor du kan se en længere gennemgang af hvordan du laver din egen hjemmeside i vores hjemmesideprogram :
her er link til youtube videoen
https://youtu.be/ETBgHRafOHM
og ellers kan du se den her også

Herunder finder du også timestamps til de forskellige punkter på Agendaen i webinaret.

Skulle du være i tvivl om du skal bruge hjemmesideprogrammet eller wordpress, så kan du også læse vores artikel om emnet
Hvordan vælger du mellem WordPress og hjemmesideprogram