Redirect HTTP til HTTPS (htaccess)

En .htaccess fil oprettes ganske simpelt med notepad eller lignende tekst redigerings software. I notepad skal man blot, under filer, vælge gem som og her gemme filen med navnet “.htaccess”.
Her er det vigtig også at vælge at filen ikke skal gemmes som .txt men derimod som “all files”

Herefter er .htaccess filen oprettet og kan redigeres med notepad eller lignende.

Placeringen af denne .htaccess skal ligges i roden af websitet (typisk /www/)

Læs mere om htaccess

Nedenstående kode, når føjes til en .htaccess fil vil automatisk omdirigere trafik fra http: til https:

Bemærk: Dandomain yder ikke support til redigering af htaccess og tag altid en kopi af din htaccess fil inden du ændre i den!