Ændring af kode til kundecenter

Hvis du har glemt din kode/password kan du gøre følgende for at nulstille den.

1 Gå til dit kundecenter > https://kundecenter.dandomain.dk
– Tryk på “Glemt Adgangskode”

2 – Der efter taster du dit Kontonummer (DDxxxxxxxx) , domænenavn eller e-mail
trykker på Anmod knappen og den vil fremsende dig en mail, og via denne kan du nulstille kode og kommer ind på jeres løsning.

3 – Den mail du får fremsendt, ser sådan ud.
– Her trykker du på  “Nulstil nu”

4 – Du kommer nu ind på en side hvor du skal indtaste den nye kode du ønsker til dit kundecenter hos os.
– Den nye kode skal skrives ind en gang i hvert felt.

5 – Når koden er nulstillet og du bliver bedt om at logge ind, der bruger du så
– Dit Kundenummer (DDxxxxxxxxxxx)
– Den kode du lige lavede

Så skulle du kunne komme ind på din konti hos os.

Hvis du vil lave en kode om du allerede kender ?

Hvis du allerede kan koden og du gerne vil ændre den så kan du logge ind i kundecentret > Kundecenter adgang <
Når du først er logget ind vil du få en liste over dine produkter. Oppe i højre hjørne vil du kunne trykke på dit navn/firma navn
Dernæst klikker du på “Min Konto”

Når du er kommet ind under “Min Konto” vil du så kunne trykke på “Skift adgangskode”