Google seach console

For at komme i gang med Google Seach Console i dit hjemmesideprogram ved Dandomain, skal det forbindes med din Google Konto

1 – Dette gøres ved at gå til https://search.google.com/search-console/about
Tryk: Start nu
og derefter Log ind med din Google konto

2 – Nu Vælg: Domæne (og tast dit domæne ind) og tryk på fortsæt

3 – Så vil du blive mødt af følgende der skal tilføjes ved din DNS udbyder (her tager vi udgangspunkt i at domænet ligger ved Dandomain)
– Kopier den angivne TXT værdi

4 – Nu vil du så i DNS administrationen på dit domæne skulle indsætte den værdi du lige har kopieret.
– Tryk Opret record
– Tryk udgiv ændringer

5 – Nu vil du så skulle tilbage til din google konti hvor fik TXT værdien fra før
(Vær opmærksom på der kan gå 1-4 timer før det virker)
– Tryk på Bekræft

Nu skulle du være færdig og så kunne trykke på gå til ejendom som sidste punkt for at se det nu er forbundet.