Hvad er SSL (HTTPS)

SSL står for Secure Sockets Layer

SSL er en standard sikkerheds teknologi, som gør det muligt at etablere en sikret forbindelse, (Også kaldet en HTTPS forbindelse) mellem en webserver og web browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det kunne eksempelvis være, hvor du indtaster nogle fortrolige oplysninger i en formular på en hjemmeside. Ved hjælp af SSL kan disse oplysninger krypteres, så oplysningerne er langt sværere at få fat i for ubudne gæster.

Du kan læse mere her på vores hjemmeside i forhold til SSL Certifikater, og deres priser.
https://dandomain.dk/sikkerhed/ssl

Ønsker du bestemt type af SSL Certifikat kan du kontakte DanDomains salgsafdeling på 87 77 90 45.