Apple iOS 11: Opsætning på iPhone og iPad

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via IMAP i iOS på iPhone og iPad.

1 – Fra din hjemmeskærm på din iOS enhed går du til Indstillinger. Rul ned til du kommer til Konti & adgangskoder

Vælg Tilføj Konto – Herefter kommer en liste af muligheder.

Vælg Anden.

Vælg “Tilføje e-mailkonto

Så skal dine oplysninger angives
Navn, E-mail m.m.

2 – Vælg IMAP

3 – Udfyld vinduet med dine informationer. Feltet navn vil være det navn modtagerne af dine mails vil se som afsender. Beskrivelse er beskrivelse af kontoen til personligt brug Arbejde / Dit domæne f.eks.

Indtast dine informationer:

Indgående Server:
Værtsnavn: mail.skylinemail.dk eller mail.elromail.dk – alt efter om din e-mail hedder @skylinemail.dk eller @elromail.dk
Brugernavn: Din e-mail adresse
Adgangskode: Din adgangskode

Udgående Server:
Værtsnavn: mail.skylinemail.dk eller mail.elromail.dk – alt efter om din e-mail hedder @skylinemail.dk eller @elromail.dk
Brugernavn: Din e-mail adresse
Adgangskode: Din adgangskode

Din e-mail er nu klar til brug i iOS

NB. Hvis telefonen ikke vil oprette kontien korrekt har du her server oplysningerne til at gøre det manuelt

Server port til indgående post er 143
ingen SSL

Server port til udgående post er 587
Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse: Ja
SSL skal være slået til