Office 365 Mail licensen

Dette indlæg er til dig som idag er, eller overvejer at blive, bruger af Office365-Mail udgaven af Office 365.

Office365-Mail tilbyder en fuld synkronisering(EAS) af dine Emails, Kontakter og Kalendere imellem din Mobil telefon og din Office365 Webmail(Outlook Web app)

Det er uden tvivl den ideelle licens til dig som til dagligt arbejder i webmail, om det er på kontoret eller derhjemme, men samtidigt har behov for at indholdet er afspejlet på din telefon, så du kan fortsætte med arbejdet på telefonen, når du er eventuelt er på farten.

Office365-Mail kan også opsættes på din Outlook, Mac mail eller andet POP kompatibelt mail program, som en POP3 konto, hvorved der ingen mulighed for aktiv synkronisering vil være.

Arbejder du til dagligt i et mail program, såsom Outlook eller Mac Mail og har du behov for at dine kalender aftaler eller kontakt personer, som du har oprettet på din telefon eller webmail, vil være at finde i dit mail program og omvendt.

Så vil det uden tvivl være værd for dig, at stifte bekendtskab med Office365 Business Standard Licensen, som vi også tilbyder.

Læs mere om Office 365 licenser

Har du som bruger, intet behov for at vide om du på din telefon eller webmail allerede har læst en email, eller ej heller har behov for kalender, kontaktpersoner eller sendt post og undermapper, bliver synkroniseret imellem din Outlook/Mac mail og dine andre enheder, men stadig har behov for at læse og besvare emails i dit mail program. Så vil du ud fra nedenstående guides blive vejledt i at opsætte din Office365-Mail konto henholdsvis OSX Mail på MAC og Outlook på PC.

Link til OSX Mail på MAC: OSX Mail – Office 365 opsætning af Outlook på Mac

Link til Outlook på PC: Outlook – Office 365 opsætning af Outlook på Windows

 

Søger du en guide til din mobiltelefon, kan den findes her:

iPhone: iPhone – Office 365 Exchange opsætning

Android(Samsung): Android – Office 365 Exchange opsætning