Opret mail alias

Du kan oprette Mail alias på følgende måde:

Obs, hvad er et mail alias
Eksempelvis oprettes mail1@domæne.dk som en mailkonto. Ønsker man så at mails sendt til mail2@domæne.dk også skal fanges af denne konto, kan dette oprettes som et alias, dog kun hvis en adresse ikke findes med det samme navn i forvejen.

1 – Log på dit DanDomain kundecenter på denne URL:  Dandomain kundecenter

2 – I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Webhotel eller Mailhotel)

3 – Klik på “Mailadministration” i oversigten

4 – I mailadministrationen kan du redigere den enkelte e-mailkonto. For at gøre det klikker du på ikonet med blyanten (markeret med rød).

5 – Klik på fanen “Aliasser”
– Indtast herefter det ønskede  Mail Alias e-mailadresse og klik på “OPRET ALIAS”