Office 365 mailkode udløb

Som standard er Office 365 opsat til at koder udløber efter 90 dage, hvor man bliver påmindet om at skifte koden 14 dage forinden.

Dette kan ændres på nedenstående måde: ( Du skal have administrator-rettigheder for domænet, da disse indstillinger gælder alle brugere )

Log ind på “portal.office.com“, klik på “Office 365” oppe i venstre hjørne og derefter på “Administrator

o365kodeudlob01

Klik nu på “Indstillinger” i menuen ude til venstre.
Klik på “Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger

Her vil du finde indstillingerne ved at klikke på “Rediger” som vist på billedet nedenfor:

o365kodeudlob02

Her har du muligheden for at redigere antallet af dage før koder udløber eller sætte det til at de ikke udløber ( mindre sikkert )

o365kodeudlob03