Skyline/Elro – Mac Mail

1. Åben Mac Mail

2. Vælg Tilføj anden postkonto…

1

3. På siden Tilføj en E-mailkonto skal du indtaste det Fulde navn du gerne have til at stå som afsendernavn i E-mails du sender.

Ved Brugernavn og Adgangskode, skal du indtaste din E-mail adresse samt din adgangskode.

Tryk Opret

2

4. På siden Info om server til indgående post skal du sætte Kontotype til POP (Knappen er farvet når den er valgt)

I Postserver skal du indtaste mail.skylinemail.dk eller mail.elromail.dk alt efter om din E-mail hedder @skylinemail.dk eller @elromail.dk

Ved Brugernavn og Adgangskode, skal du indtaste din E-mail adresse samt din adgangskode (igen).

Tryk Næste

3

5. På siden Info om server til udgående post skal du i SMTP-server indtaste mail.skylinemail.dk eller mail.elromail.dk alt efter om din E-mail hedder @skylinemail.dk eller @elromail.dk.

Ved Brugernavn og Adgangskode, skal du indtaste din E-mail adresse samt din adgangskode (endnu en gang)

Tryk Opret

6. På den sidste side skal du ændre Port fra 25 til 366.

Ved Brug SSL skal der IKKE være noget flueben.

Godkendelse skal stå til adgangskode.

Tryk på Opret og din mail er nu opsat.