Android : Opsætning af IMAP på nyere androidenheder

1 – Find og åben Indstillinger fra Appmenuen.

Gå til Konti og sikkerhedskopiering (på ældre enheder hedder det “Sky og konti eller Adgangskoder og konti“)

2 – Vælg Administrer Konti (på ældre enheder hedder det “Konti“)

3 – Du præsenteres nu for et vindue med forskellige konti muligheder
– Klik på Tilføj Konto

4 – Tryk på konto type, E-mail

5 – Nu vil du blive spurgt til hvad type konti,
– her skal der vælges typen “Andet

6 – Nu vil du skulle taste din e-mail og Adgangskode til mailadressen

Så vil den komme frem og spørge til kontotype, så skal der vælges “IMAP-konto

7 – Derefter indtast følgende:
Emailadresse
Brugernavn (igen din emailadresse)
Adgangskode til mailadressen

Indgående server
IMAP server skal være sat til post.dandomain.dk
Sikkerhedstype (SSL)
Port 993
IMAP-sti præfiks (skal forblive tom)

Udgåender server
Server: asmtp.dandomain.dk
Sikkerhedstype (TLS)

Port 587 (hvis det kræves)
Kræv godkendelse (skal være slået til)
Brugernavn: (Din emailadresse)
Password: Passwordet til din e-mailkonto

Så skulle du kunne trykke næste/udført og så skulle kontien være sat op
vær opmærksom på at der godt kan gå lidt inden alle mails er kommet frem, i forhold til hvor meget indhold er gemt på mailen.

Din IMAP er nu klar til brug i Android.