Skyline/Elro – Windows Live Mail

1. Start Windows Live Mail.
  2. Tryk på Konti og derefter E-mail konti med det grønne plus.
    wdl1
  3. Indtast din E-mail adresse, din adgangs kode og dernæst det navn du gerne vil have vist som afsendernavn når du sender post.
    wdl2
  4. Klik Næste, og vælg POP i servertype.
  5. Indgående Serveradresse er: mail.skylinemail.dk eller mail.elromail.dk alt efter hvad din email hedder @skylinemail.dk eller @elromail.dk
  6. Vælg Godkendt POP(APOP) og skriv derefter din E-mail i Logonbrugernavn.
  7. Den udgående servers Serveradresse er mail.skylinemail.dk eller mail.elromail.dk alt efter hvad din email hedder @skylinemail.dk eller @elromail.dk
  8. HUSK at sætte flueben i Kræver godkendelse, og vælg port 366 i stedet for 25
    wdl3
  9. Tryk Næste, og din E-mail er nu opsat.