Kom igang med Office 365

DanDomain vil efter din bestilling af Office 365 sende dig en mail om, at dit abonnement er klar til opsætning.

Login oplysninger omkring dit Office 365 abonnement kan findes i kundecenteret ved at logge på her:

http://DanDomain.dk/kundecenter

Login oplysninger omkring Office 365 abonnementer kan findes i kundecenteret, under fanebladet

“Mine produkter” -> “Office 365 abonnement” -> “Produktoplysninger”.

mine_produkter_1

Når man har fået disse oplysninger kan man logge på Microsoft portalen her: http://login.microsoft.com

mine_produkter_2

Overblik

Når man er logget ind på Microsoft portalen, skulle det gerne se sådan her ud.

office365_overblik

Flere guides omhandlende Office 365:

Opsætning af domæne og brugere: Klik her

Guide til oprettelse af en eller flere E-mail konto: Klik her

Guide til oprettelse af E-mail Alias: Klik her

Programopsætningsguides til Office 365 mail: Klik her
Programopsætningsguides til Office 365 Exchange: Klik her