Opret Office 365 E-mail

1. Log ind i DanDomain kundecenter
      • Under “Find adgangskoder og oplysninger”, vælg dit Office 365 abonnement.
        Herefter vises dine loginoplysninger.
    2. Log ind på Office 365 administrationen – https://portal.office.com
      • Brug loginoplysningerne til administratorbrugeren, som står i DanDomain kundecenter.
        Bemærk: Hvis du har ændret adgangskoden til Office 365 administrationen, skal du anvende denne kode.
    3. Tryk på “Administration”
    4. Tryk på “Tilføj en bruger”
    5. Udfyld oplysningerne om brugeren
      • Brugeroplysninger
        Fornavn & Efternavn –
        Vist navn – Indtast dét navn, der skal vises som afsender
        Brugernavn – Indtast den ønskede e-mailadresse (før @) og vælg domænet i dropdown.
      • Adgangskode
        Vælg om adgangskoden skal genereres automatisk eller du ønsker at angive en specifik adgangskode.

• Hvis du selv vælger adgangskoden, fjern fluebenet i “Kræv, at brugeren ændrer sin adgangskode, første gang vedkommende logger på”
      • Produktlicens
        Angiv hvilken licens, der skal tilknyttes brugeren
      • Tryk “Tilføj”

6. Hvis du ønsker at få tilsendt adgangskoden, sæt flueben i “Send adgangskode i en mail” og angiv en alternativ e-mail adresse, som adgangskoden skal sendes til.
      • Tryk på “Send mail, og luk”

7. E-mail adressen er nu oprettet og klar til brug.
      Du kan nu logge ind i Office 365 administrationen med den nye bruger og bruge webmail m.m.