Opret videresendelse

Du kan oprette videresendelse til din mailadresse på følgende måde:

1 – Log på dit DanDomain kundecenter på denne URL:  Dandomain kundecenter

2 – I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Webhotel eller Mailhotel)

3 – Klik på “Mailadministration” i oversigten

4 – I mailadministrationen kan du redigere den enkelte e-mailkonto. For at gøre det klikker du på ikonet med blyanten (markeret med rød).

5 – Klik på fanen “Videresendelser” og
– indtast herefter den ønskede e-mailadresse
– klik på “OPRET VIDERESENDELSE”

6 – Du har nu oprettet en videresendelse på din e-mailadresse.