Oprettelse af videresendelse

Du justerer antispam og antivirus på følgende måde:

1.0 – Log på dit DanDomain Kontrolpanel på denne URL:  Dandomain Kontrolpanel

2 – I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Webhotel eller Mailhotel)

3 – Klik på linket her

4 – I mailadministrationen kan du redigere den enkelte e-mailkonto. For at gøre det klikker du på ikonet med blyanten (markeret med rød).

5 – Klik på fanen “Videresendelser” og indtast herefter den ønskede e-mailadresse og klik på “OPRET VIDERESENDELSE”

6 – Du har nu oprettet en videresendelse på din e-mailadresse.