Android Opsætning af Outlook App Exchange

Denne guide hjælper dig med opsætningen af Exchange e-mail via Outlook App på din android mobile enhed.

1. Når du starter Outlook App’en op vil den bede om at du indtaster Din email adresse.

2. Når du har trykket på “Tilføj konto
og har du mulighed for at vælge “konfigurer kontoen manuelt” (på ældre versioner kan det bruges)

3. Her vælges der IMAP

4. Nu vil der skulle trykkes på (?) for at få flere muligheder

5 – Så vil din enhed komme ud og spørge hvad du ønsker, og her vælges så
– Skift kontoudbyder

6 – Nu vil du kunne vælge mellem forskellige typer af konti, her vælges
– Exchange

7 – Nu skal kontien have server indstillinger m.m. indtastet og her skal følgende bruges :
Mailadresse : Din emailadresse
Adgangskode: Den kode du har angivet ved email adressen.
Server: webexchange.nu
Domæne : hosting
Brugernavn: email@ditdomæne.dk (din Email adresse) , i nogle tilfælde skal der tastes hosting\email@ditdomæne.dk (typisk på ældre android enheder)

Tryk “log på” har du angivet alle de rigtige data vil den skifte billede og typisk bekræfte du er færdig.

Din Exchangekonto er nu klar til brug