Outlook 2016: Opsætning af IMAP

1 – Klik på “Filer”.

2 – Klik på “Kontoindstillinger” og derefter på “Kontoindstillinger…” i dropdown menuen.

3 – Klik nu på “Ny…”..

4 – Skriv din mailadresse ind
4.1 – Tryk på Avancerede Indstillinger
4.2 – Sæt kryds i “Lad mig manuelt konfigurere min konto” og klik herefter på “Opret forbindelse”.

5 – Vælg nu “IMAP

6 – Udfyld nu dine brugeroplysninger:

Skriv www.webexchange.nu i “indgående post:” .
I indgående post port skal der stå 143

Skriv smtp.webexchange.nu i “Udgående post:”
I Udgående post post skal der stå 587
Krypteringsmetode : STARTTLS

NB Hvis den ikke vil sende post kan det være du skal ind
1 Klik på “Filer” øverst til venstre i outlook
2 Klik på Oplysninger > “Kontoindstillinger” knappen til højre  og derefter på “Kontoindstillinger…” i dropdown menuen.
3 Klik dobbeltklik på din mailkonti
4 Klik herefter på “Flere indstillinger” for din mail konti og dem finder ud her :

Vælg fanebladdet “Server til udgående post”

Sæt flueben i “Server til udgående post (SMTP) kræver godkendelse”.

Vælg “Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post”.

1.7 – Vælg derefter fanebladdet “Avanceret”.

Tjek at der står “143” i “Server til indgående post (IMAP)”.

Skriv “587” i “Server til udgående post (SMTP)”.
Brug følgende kryptering der skal vælges STARTTLS

Klik på “OK”.