Android Opsætning af Exchange på nyere androidenheder

Denne guide hjælper dig med opsætningen af Exchange e-mail via Android, denne guide indeholder billeder fra Samsungs Android system, men de andre udgaver skulle være tæt på.

1 – Åben Indstillinger fra Appmenuen.

2 – Gå til Konti og sikkerhedskopiering (på ældre enheder hedder det “Sky og konti eller Adgangskoder og konti“)

3 – Vælg Administrer Konti (på ældre enheder hedder det “Konti“ Eller “Tilføj Konti” )

4 – Du præsenteres nu for et vindue med forskellige konti muligheder
– Klik på Tilføj Konto

5 – Du præsenteres nu for et vindue med forskellige muligheder
– Vælg Exchange

6 – Indtast din E-mailadresse og din Adgangskode.
– Hvis enheden ikke selv finder ud af det, så skal du som kontotype vælge “Microsoft Exchange Activesync

Når alt er godkendt herfra, så skulle din Exchange være klar til brug i Android!