Skyline/Elro – Outlook 2016 Windows

Her er en opsætning til Outlook 2016 til Windows til din Skyline / Elro mail adresse

1. Klik på “Filer”.
  2. Klik på “Kontoindstillinger” og derefter på “Kontoindstillinger…” i dropdown menuen.
  3. Klik nu på “Ny…”..
  4. Skriv din mailadresse ind ( Din Skyline / Elromailadresse )
    4.1 – Tryk på Avancerede Indstillinger
    4.2 – Sæt kryds i “Lad mig manuelt konfigurere min konto” og klik herefter på “Opret forbindelse”.

5 – Vælg nu “IMAP

6 – Udfyld nu dine brugeroplysninger:

Skriv post.dandomain.dk i “indgående post:” .
    I indgående post port skal der stå 143

Skriv asmtp.dandomain.dk i “Udgående post:”
    I Udgående post port skal der stå 587
    Krypteringsmetode : STARTTLS

Tryk på “Opret forbindelse”

Så skal du skrive din adgangskode i “Adgangskode”

Nu skulle kontoen være sat op.!

NB Hvis den ikke vil sende post kan det være du skal ind
    1 Klik på “Filer” øverst til venstre i Outlook
    2 Klik på Oplysninger > “Kontoindstillinger” knappen til højre  og derefter på “Kontoindstillinger…” i dropdown menuen.
    3 Klik “Reparer” på din mail konti
    Vælg avanceret indstilling  inden du trykker på Reparer knappen

Under “Server til udgående post” skal følgende være indstillet

Tjek
    at der står asmtp.dandomain.dk i “Server”
    at der står “587” i Port feltet “Udgående post”.
    Brug følgende kryptering der skal vælges enten AUTO eller STARTTLS
    Sæt flueben i “Server til udgående post (SMTP) kræver godkendelse”.

Klik på “Reparer”.