Profibermail opsætning – Outlook 2016 Mac

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via IMAP i Microsoft Outlook 2016 til MacOS.

1 – Åben Microsoft Outlook App’en. Ellers findes den nemt ved at klikke på luppen i øverste højre hjørne, – Søg på Outlook.

2 – Når du åbner appen skal du gå til Outlook i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet, og klikke på Indstillinger

3 – herefter på Konti

4 – Klik på Tilføj Mailkonto
Indtast din E-mail.Efter få sekunder vil knappen Vælg Udbyder dukke op. Klik på den, og vælg IMAP/POP.

5 – Indtast følgende informationer:

Vælg IMAP
E-Mail: <din profiber mailadresse>

Brugernavn: <din profiber mailadresse>

Adgangskoden til din E-mail Konto

Indgående Server: post.dandomain.dk
Port: 143

Udgående server: asmtp.dandomain.dk
Port: 587
Brug SSL skal være slået til

Din IMAP Email er nu klar til brug i Microsoft Outlook.