Import/eksport af data via Outlook

Outlooks import/eksport funktion kan bruges til flere ting. Det er en god måde at tage backup på, samt overflytte mails fra én datafil/postkasse til en anden.

Eksempel: Du har lige fået oprettet Hosted Exchange og vil gerne have flyttet dine gamle POP3 mails med over.

Eksport af dine gamle data:

1. Vælg ”Filer”
  2. Vælg ”Importer og eksporter…”
  3. Vælg ”Eksporter til en fil” og klik “Næste”.
  4. Vælg ”Privatmappefil (.pst)” og klik “Næste”.
  5. Marker den mappe du ønsker at eksportere (Husk at sætte et flueben i ”Medtag undermapper”) og klik næste.
  6. Definer placeringen, samt navnet på eksportfilen.
  7. Vælg ”Erstat dubletter med de eksporterede emner”
  8. Vælg ”Udfør”
  9. Afslut med “Ok”

Import af dine gamle data:

1 Vælg ”Filer”

2 Vælg “Importer og eksporter…”

3 Vælg ”Importer fra et andet program eller anden fil” og klik “Næste”

4 Vælg ”Privatmappefil (.pst)” og klik “Næste”

5 Klik ”Gennemse…” og find den fil du ønsker at importere.

6 Vælg ”Erstat dubletter med de importerede emner”

7 Marker den mappe der skal importeres fra.

8 Sæt et flueben i ”Medtag undermapper”

9 Vælg den postkasse der skal importeres til under ”Importer emner til den samme mappe i:”

10 Afslut med ”Udfør”