Tilføj Office 365 licens

Log ind dit  DanDomain kundecenter og i listen over dine løsninger finde du dit Office 365 abonnement.

• Når du er inde på løsningen vælger du “Office 365 Kontrolpanel”
  • Nu kan du trykke på “Køb licenser”
  • Her vælger du så mellem de forskellige Office 365 licenser, og der kan du købe, eller op-/nedgradere dine licsenser.
    – Hvis du ønsker at købe en licens vælge skriver du 1 i tekst boksen og bruger Bestil knappen
    – Skal du op-/nedgradere så ændre du til det antal du skal bruge, enten at ligge til det tal der allerede står eller trække fra.