Installation af Officepakken (Pc)

For at kunne installere Office pakken lokalt på en computer, skal brugeren have en licens tilknyttet som tillader lokal installation af Office.

Se mere om hvilke pakker der indeholder lokal installation her: http://www.dandomain.dk/produkter/office365-produktoversigt.html

Installationen foretages ved at logge på med din bruger her: http://portal.office.com

Når du er logget på, skal du trykke oppe i venstre hjørne på ”Office 365” ikonet, hvis ikke du får fremvist ”Installer nu” ved login.

install_office

Tryk på: ”Installer nu”.

BEMÆRK: At det kun er udvalgte pakker der tillader installation lokalt. Se evt. hvilke pakker der tillader installation lokalt her:http://www.dandomain.dk/produkter/office365-produktoversigt.html