Skift adgangskode i Office 365

Hvis din adgangskode er udløbet, kan du skifte den ved at følge videoen eller de beskrevne trin nedenfor.

1. Log ind på outlook.office.com med din e-mail adresse og den nuværende adgangskode

2. Indtast din nuværende adgangskode igen og angiv en ny adgangskode

3. Tryk “Opdater adgangskoden, og log på”

4. Indtast den nye adgangskode i dit e-mail program

• E-mail programmet vil typisk vise et vindue, hvori e-mailen og adgangskode skal angives.
    Indtast den nye adgangskode og marker “husk mine legitimationsoplysninger”, for at gemme adgangskoden.