Skift adgangskode i Office 365

Der er 3 måder, adgangskoden skal skiftes, afhængig af situationen:

Skift adgangskoden

Situation: Hvis du i forvejen kender din adgangskode, men ønsker at skifte den.

1. Log ind på https://portal.office.com med din e-mail adresse
  2. Tryk på tandhjulet og derefter “Adgangskode”
  3. Udfyld den nuværende og den ønskede adgangskode – og tryk “Send

Glemt adgangskode

Situation: Hvis du ikke længere kan huske din adgangskode

1. Log ind på https://portal.office.com med din administrator bruger
    (Loginoplysningerne kan findes i kundecenteret, som beskrevet i Kom i gang med Office 365)
  2. Tryk på “Administration
  3. Tryk på “Brugere” og dernæst “Aktive brugere
      • Tryk på dén e-mail adresse, du ønsker at ændre adgangskoden for

4. Klik på “Nulstil adgangskode
  5. Vælg om adgangskoden skal generere automatisk eller om du selv ønsker at angive en specifik adgangskode
    • Hvis brugeren skal ændre adgangskoden ved første login, sæt flueben i “Kræv, at brugeren ændrer sin adgangskode, første gang vedkommende logger ind”
    • Tryk på “Nulstil
  6. Adgangskoden er nu ændret og du kan logge ind på kontoen gennem https://portal.office.com.

Udløbet adgangskode

Situation: Hvis din adgangskode er udløbet.

1. Log ind på outlook.office.com med din e-mail adresse og den nuværende adgangskode
  2. Indtast din nuværende adgangskode igen og angiv en ny adgangskode
  3. Tryk “Opdater adgangskoden, og log på”
  4. Indtast den nye adgangskode i dit e-mail program
    • E-mail programmet vil typisk vise et vindue, hvori e-mailen og adgangskode skal angives.
      Indtast den nye adgangskode og marker “husk mine legitimationsoplysninger”, for at gemme adgangskoden.