Glemt kodeord til mailkonto

Skulle du være så uheldig at glemme adgangskoden til din email konto, kan du altid se eller ændre den via din mailadministration på Dandomain.dk.
Du gør således for at se/ændre adgangskoden for en mailkonto:

1 – Log på dit kundecenter med kontonr. (DDxxxxxxxxxx) og adgangskode.
Kontrolpanel: DanDomain kundecenter

2 – Vælg dit produkt som mail’en er tilknyttet (her eks på webhotel eller mailhotel på produktoversigten)

3 – Tryk på punktet “Mailadministration” i oversigten

4 – Tryk på blyanten ud for den mailadresse du ønsker at rette koden for.

5 – Så trykker du på knappen “Skift” og retter koden til det ønskede

6 – Nu vil du så skulle taste den nye ønskede kode 2 gange, og så tryk på skift adgangskode

7 – Her efter kan du tjekket at koden er opdateret og skiftet via webmailen som du finder her : DanDomain webmail