Apple MacOS Mail: Opsætning af Exchange

1 – Åben MacOS Mail App’en. Det findes nemt ved at klikke på luppen i øverste venstre hjørne,
eller ved at trykke på knappen Command og Mellemrumstasten – Søg på “Mail”.

2 – Når du åbner appen skal du gå til Mail i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet, og klikke på Tilføj Konto

3 – Du præsenteres nu for et vindue hvori du skal vælge mailkonto-udbyder. Vælg Exchange Mail-konto og klik næste.

4 – Indtast informationerne til din mailkonto. Navn vil være det navn, som modtagere vil se som afsender.
Navn : Dit navn
Din Emailadresse eks: <dinemail@domæne.dk>

5 – Så vil programmet komme og spørge til hvordan du vil forbinde til email adressen.
– Her vælges “Konfigurer manuelt“, og med vores Dedikeret Exchange ikke skal der ikke bruges Microsoft til at logge ind på mail’en med.

6 – Nu vil du så igen skulle angive dine date til at logge på med
– Navn : Dit navn
– Din Emailadresse eks: <dinemail@domæne.dk>
– Adgangskode til din mail

7 – Sidste billede vil vise at kontien er sat op, og hvilke services den forbinder med på de lokale maskinen. (Mail, kalender m.m.)

Din Exchange Email er nu klar til brug i MacOS Mail