Apple iOS : Opsætning af Exchange på iPhone og iPad

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via Exchange i iOS på iPhone og iPad.

1.1 – Fra din hjemmeskærm på din iOS enhed går du til Indstillinger. Rul ned til du kommer til Mail

1.2 Herefter vælger du punktet Konti for at komme til dine mail adresser

1.3 – Vælg Tilføj Konto – Herefter kommer en liste af muligheder.

1.4 – Her Vælger du Microsoft Exchange

1.5 – Udfyld vinduet med dine informationer. Beskrivelse er beskrivelse af kontoen til personligt brug Arbejde f.eks.

Derefter vil enheden spørge efter din kode, og så kan du trykke på næste.

1.6 – Vil din enhed ikke klare en automatiske opsætning vil den gå til Manuel konfiguration og så vil følgende billede komme frem
Her vælges “Konfigurer manuelt”

1.7 – Nu vil den bede om flere oplysninger til serveren

Din Emailadresse

Server: www.webexchange.nu
Domæne : skal være blank
Brugernavn: email@ditdomæne.dk (din Email adresse)
Kode: Den kode du har oprettet email adressen med.

Din Exchangekonto er nu klar til brug i iOS.