Profibermail opsætning – Mac Mail OSX

Denne guide vil hjælpe med opsætningen af en Profibermail E-mail adresse i Mac Mail på en Mac computer

1) – Åben MacOS Mail App’en. Ellers findes det nemt ved at klikke på luppen i øverste venstre hjørne, – Søg på “mail“.

2) – Når du åbner appen skal du gå til Mail i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet, og klikke på Tilføj Konto

3) – Du præsenteres nu for et vindue hvori du skal vælge mailkonto-udbyder. Vælg Anden Mail-konto og klik Fortsæt.

4 – Indtast informationerne til din mailkonto. Navn vil være det navn, som modtagere vil se som afsender.

Udfyld følgende informationer:

E-mailadresse: <din profiber mailadresse>
Brugernavn: <din profiber mailadresse>
Adgangskode: Din adgangskode

Under Kontotype Vælg IMAP

Server til Indgående post: post.dandomain.dk
Server til Udgående post: asmtp.dandomain.dk

NB. Din E-mail er nu indlæst i MacOS mail. Det er dog nødvendigt at ændre portnumre samt sikkerhed, for at få mailen til at fungere optimalt.

Gå til Mail ved siden af Applelogoet igen.

Klik på Indstillinger > Konti > og vælg din netop opsatte email fra listen.

Gå til fanebladet Serverindstillinger.

Fjern flueben i Administrer Forbindelsesindstillinger Automatisk

Indgående port: 143

Udgående port: 587
SSL/TLS skal være slået til på den udgående server

Klik herefter på Arkiver i højre hjørne af vinduet.

Din IMAP Email er nu klar til brug i MacOS Mail