Office 365 mailopsætning – Android

Exchange opsætning

Der tages udgangspunkt i en Samsung telefon.
Der kan være forskelle i hvordan andre mærker viser de enkelte indstillinger.

1. Gå til dine “Indstillinger” menu
    • Denne kan findes i oversigten over dine apps, men en genvej kan også i højre top hjørne af din Drop down menu

indstillinger

2. Klik på Konti
    Konti android
  3. Tryk på Tilføj konto
    Konti3
  4. Tryk på Microsoft Exchange ActiveSync
    Exchange active sync
  5. Udfyld Emailadresse og Adgangskode.
    • Tryk Næste

Android konto

6. Da du i tilfælde af at din telefon bliver stjålet, vil have mulighed for at slette dine emails og andet konto data via fjernkontrol fra din webmail, skal du give samtykke til dette for at kunne sætte kontoen op.
    Det gøres ved at vælge “OK” i den boks der kommer frem i det at du trykkede “Næste” efter den tidligere vejledning.
  7. TIP: Kommer “Fjernsikkerhedsadministration” boksen ikke frem ved dig, men istedet en side hvor du har mulighed for at definere yderligere indstillinger, så kunne det tyde på at din telefon ikke har held med at kontakte Office365 systemet. Dette kan der være flere årsager til, som for eksempel: Lokal Netværks blokering, Netværks fejl, dårlig/ingen forbindelse, eller lignede netværk/sikkerheds foranstaltninger. Det anbefales dog, at før du tager kontakt til din lokale netværks administrator/Internet udbyder, forsøger følgende: Genstart af telefonen og nyt forsøg på opsætning. Skift fra WiFi til 3G og forsøg igen. Skift fra 3G til WiFi og forsøg igen. Forsøg eventuelt at gøre ovenstående i forskellige rækkefølger. Har du fortsat problemer, bedes du tage kontakt til din netværks administrator og/eller Internet udbyder. Forbeholdt at du forinden har haft kontakt til DanDomain Support for at få bekræftet at din konto er aktiv og korrekt opsat.
    ok
  8. Udfyld synkroniseringsindstillinger
    Periode til at synkronisere E-mail: Du kan her vælge hvor langt tilbage din telefon skal vise emails. Hvis du vælger standarden på 3 dage, vil det kun være emails modtaget og sendt indenfor de sidste 3 dage der vil være at finde på din telefon. Denne periode kan opsættes og nedsættes efter behov. Også på bagkant af denne opsætning.
    Synkroniseringsplan: Her styres synkroniserings intervallet for din telefon. (Anbefalet: Automatisk)
    Hentningsstørrelse på e-mail: Her kan du sætte en grænse, som gør det muligt for dig at undlade emails fra synkroniseringen, såfremt de er større end den valgte størrelse.
    Periode til at synkronisere Kalender: Du kan her vælge hvor langt tilbage din telefon skal vise kalender aftaler. Hvis du vælger standarden på 3 dage, vil det kun være kalender aftaler 2 uger tilbage i tiden der vil være at finde på din telefon. Denne periode kan opsættes og nedsættes efter behov. Også på bagkant af denne opsætning.

• Klik på Næste

Synk

9. Klik på Udført for at fuldende opsætningen.
    Bekræftelse
  10. Din Office365-Exchange mail konto er nu opsat og klar til brug.