Delt postkasse Outlook 2010 – 2013

Generelt set er opbygningen og menuerne de samme i Outlook 2010, som i Outlook 2013.

Vi vil her vise hvordan du kan forbinde til en delt postkasse med Outlook 2010-2013, hvis ikke den Automatisk bliver koblet på.

Delte mailbokse bliver automatisk delegeret efter X antal timer (Det kan variere) i Outlook.

Så hvis der kommer dobbelte mailbokse skal man fjerne dem igen, som man har tilføjet dem jf. denne guide.

1: I dit Outlook 2010-2013 skal du ind i dine konto indstillinger.

Dette gøres ved at trykke på “filer” i Outlook

deltpostkoutlook01

2: Tryk nu på “kontoindstillinger” og igen “Kontoindstillinger

deltpostkoutlook02

3: Når du er i Dialog vinduet “Kontoindstillinger” skal du markere den konto der skal have en delt mailboks tilknyttet og trykke på rediger.

deltpostkoutlook03

4: Du skal nu trykke på “Flere indstillinger” nede i højre hjørne.

deltpostkoutlook04

5: I det nye dialog vindue der fremkommer skal du trykke på fanebladet “Avanceret

deltpostkoutlook05

6: Du vil nu få et lille felt frem hvor du kan tilføje den delte postkasse.

Det er her vigtigt at du angiver det korrekte navn/email for den delte postkasse, ellers vil den ikke forbinde til den.

deltpostkoutlook06

Bemærk: Der kan gå lidt tid inden den forbinder til postkassen og man kan se den i oversigten da den skal synkronisere med serveren.