Delt postkasse Outlook 2010 – 2016

Generelt set er opbygningen og menuerne de samme i Outlook 2010, som i Outlook 2013.

Vi vil her vise hvordan du kan forbinde til en delt postkasse med Outlook 2010-2013, hvis ikke den Automatisk bliver koblet på.

Delte mailbokse bliver automatisk delegeret efter X antal timer (Det kan variere) i Outlook.

Så hvis der kommer dobbelte mailbokse skal man fjerne dem igen, som man har tilføjet dem jf. denne guide.

1. Åbn Outlook
  2. Klik på Filer
    deltpostkoutlook01
  3. Klik på Kontoindstillinger, og igen Kontoindstillinger
    deltpostkoutlook02
  4. Tryk på e-mail kontoen, der skal have en delt postkasse tilknyttet.
    • Tryk på Rediger

deltpostkoutlook03

5. Klik på Flere indstillinger
    deltpostkoutlook04
  6. Klik på fanebladet Avanceret
    deltpostkoutlook05
  7. Skriv e-mail adressen på den delte postkasse
    deltpostkoutlook06
    Bemærk: Der kan gå lidt tid inden Outlook forbinder til den delte postkasse og til den kan ses i oversigten – da Outlook skal synkronisere med serveren.