Office 365 Web Apps

Med Office Web Apps får du browserudgaver af Word, PowerPoint, Excel og OneNote. Det er ikke komplette udgaver, men du får adgang til de mest anvendte funktioner, mulighed for at arbejde på tværs af enheder plus effektivt samarbejde om filer både internt og eksternt. Hvad du ikke får, er de fulde udgaver af alle programmer i Office ProPlus samt mulighed for at arbejde offline på op til fem enheder pr. bruger. Når du skal vælge Office 365 pakker, er det derfor væsentligt at afklare behovet for at arbejde i Office programmer.